STN EN 1755 + A1: 2009 (26 8819), Bezpečnosť priemyselných vozíkov. Prevádzka v potenciálne výbušných atmosférach. Použitie v horľavom plyne, pare, hmle alebo prachu (Konsolidovaný text). - Šoška, Dušan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselne vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1577: 2000 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1755 z novembra 2001 v celom rozsahu. STN EN 1755 z novembra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Dušan Šoška. Technická komisia: TK 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselne vozíky
Norma je nahradená normou STN EN 1755 + A2 z augusta 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy