STN EN 14439 + A2: 2009 (27 0003), Žeriavy. Bezpečnosť. Vežové žeriavy (Konsolidovaný text). - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14439: 2006 + A2: 2009