STN EN 14439 + A2: 2009 (27 0003), Žeriavy. Bezpečnosť. Vežové žeriavy (Konsolidovaný text). - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14439: 2006 + A2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 14439 z júna 2007 v celom rozsahu. STN EN 14439 z júna 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Keywords: normy