STN EN 10025-6 + A1: 2009 (42 0904), Výrobky valcované za tepla z konštrukčných ocelí Časť 6 Technické dodacie podmienky na ploché výrobky z konštrukčných ocelí so zvýšenou medzou klzu v zošľachtenom stave (Konsolidovaný text) - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10025-6: 2004 + A1: 2009