STN EN 10025-6 + A1: 2009 (42 0904), Výrobky valcované za tepla z konštrukčných ocelí Časť 6 Technické dodacie podmienky na ploché výrobky z konštrukčných ocelí so zvýšenou medzou klzu v zošľachtenom stave (Konsolidovaný text) - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10025-6: 2004 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 10025-6 z júna 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy