STN EN 975-1: 2009 (49 1015), Rezivo. Vizuálne triedenie listnatého dreva Časť 1 Dub a buk - Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 975-1: 2009