STN EN 975-1: 2009 (49 1015), Rezivo. Vizuálne triedenie listnatého dreva Časť 1 Dub a buk - Šúriková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 975-1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 975-1 + A1 z januára 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Šúriková. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Dátum účinnosti opravy normy: január 2011
Keywords: normy