STN ISO 4832: 2009 (56 0085), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu koliformných baktérií. Metóda počítania kolónií. - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 4832: 2006