STN ISO 4831: 2009 (56 0086), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz a stanovenie počtu koliformných baktérií. Metóda najpravdepodobnejšieho počtu. - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 4831: 2006