STN ISO 4831: 2009 (56 0086), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz a stanovenie počtu koliformných baktérií. Metóda najpravdepodobnejšieho počtu. - Kaclíková, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 4831: 2006
Spracovateľ: Eva Kaclíková. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy