STN EN ISO 660: 2009 (58 8756), Živočíšné a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie čísla kyslosti a kyslosti (ISO 660: 2009). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 660: 2009