STN EN ISO 660: 2009 (58 8756), Živočíšné a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie čísla kyslosti a kyslosti (ISO 660: 2009). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 660: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 660 z augusta 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy