STN EN 1852-1: 2009 (64 3044), Potrubné systémy z plastov na beztlakové kanalizačné potrubia a stoky uložené v zemi. Polypropylén (PP) Časť 1 Špecifikácie rúr, tvaroviek a systému - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1852-1: 2009