STN EN 590: 2009 (65 6506), Automobilové palivá. Nafta. Požiadavky a skúšobné metódy. - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 590: 2009