STN EN 590: 2009 (65 6506), Automobilové palivá. Nafta. Požiadavky a skúšobné metódy. - Šoková, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa a výrobky z ropy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 590: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 590 z augusta 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Mária Šoková. Technická komisia: TK 50 Ropa a výrobky z ropy
Norma je nahradená normou STN EN 509 + A1 z augusta 2010 v celom rozsahu
Keywords: normy