STN EN 13617-1 + A1: 2009 (65 6550), Benzínové plniace stanice Časť 1 Bezpečnostné požiadavky na navrhovanie a výrobu dávkovacích čerpadiel, dávkovačov a diaľkových čerpacích jednotiek (Konsolidovaný text) - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13617-1: 2004 + A1: 2009