STN EN 13617-1 + A1: 2009 (65 6550), Benzínové plniace stanice Časť 1 Bezpečnostné požiadavky na navrhovanie a výrobu dávkovacích čerpadiel, dávkovačov a diaľkových čerpacích jednotiek (Konsolidovaný text) - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13617-1: 2004 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13617-1 z apríla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Norma je nahradená normou STN EN 13617-1 z októbra 2012 v celom rozsahu
Keywords: normy