STN EN 13588: 2009 (65 7038), Asfalty a asfaltové spojivá. Stanovenie súdržnosti asfaltových spojív kývadlovou skúškou. - Gillinger, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13588: 2008