STN EN 13588: 2009 (65 7038), Asfalty a asfaltové spojivá. Stanovenie súdržnosti asfaltových spojív kývadlovou skúškou. - Gillinger, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13588: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13588 zo septembra 2008, ktorá od 1.9.2008 nahradila STN EN 13588 z júna 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Gillinger. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Norma je nahradená normou STN EN 13588 z februára 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy