STN EN 12978 + A1: 2009 (74 6466), Brány a vráta. Bezpečnostné zariadenia pre mechanicky ovládané brány a vráta. Požiadavky a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Panáček, Pavol; Blahuta, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12978: 2003 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 12978 z júna 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavol Panáček, Marcel Blahuta. Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Keywords: normy