STN EN 1827 + A1: 2009 (83 2206), Ochranné prostriedky dýchacích orgánov. Polmasky bez vdychovacích ventilov a s vymeniteľnými filtrami na ochranu proti plynom, plynom a časticiam alebo iba proti časticiam. Požiadavky, skúšanie, označovanie (Konsolidovaný text). - Janošťák, Vincent; Taraba, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1827: 1999 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1827 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vincent Janošťák, Pavol Taraba. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy