STN EN 14605 + A1: 2009 (83 2736), Ochranné odevy proti kvapalným chemikáliám. Funkčné požiadavky na odevy s kvapalinotesnými (typ 3) alebo sprejotesnými (typ 4) spojmi, vrátane súčastí odevu chrániacich iba časti tela (typy PB [3] a PB [4]) (Konsolidovaný text). - Tölgyessy, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14605: 2005 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 14605 z októbra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Tölgyessy. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy