STN EN 15267-1: 2009 (83 4106). Ochrana ovzdušia. Certifikácia automatizovaných meracích systémov Časť 1 Všeobecné zásady - Davidová, Viera; Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15267-1: 2009