STN EN 15267-2: 2009 (83 4106), Ochrana ovzdušia. Certifikácia automatizovaných meracích systémov Časť 2 Začiatočné posudzovanie systému manažérstva kvality výrobcu AMS a dohľad nad výrobným procesom po certifikácií - Davidová, Viera; Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15267-2: 2009