STN EN 15267-2: 2009 (83 4106), Ochrana ovzdušia. Certifikácia automatizovaných meracích systémov Časť 2 Začiatočné posudzovanie systému manažérstva kvality výrobcu AMS a dohľad nad výrobným procesom po certifikácií - Davidová, Viera; Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15267-2: 2009
Spracovateľ: Viera Davidová, Daša Borovská. Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Keywords: normy