STN EN ISO 11138-3: 2009 (85 5015), Sterilizácia výrobkov zdravotnej starostlivosti. Biologické indikátory Časť 3 Biologické indikátory pre sterilizačné procesy vlhkým teplom (ISO 11138-3: 2006) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11138-3: 2009