STN EN ISO 11138-3: 2009 (85 5015), Sterilizácia výrobkov zdravotnej starostlivosti. Biologické indikátory Časť 3 Biologické indikátory pre sterilizačné procesy vlhkým teplom (ISO 11138-3: 2006) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11138-3: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 11138-3 z júna 2007 v celom rozsahu. STN EN ISO 11138-3 z júna 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 31.3.2010
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy