STN EN 868-2: 2009 (85 6543), Obaly na zdravotnícke pomôcky sterilizované v konečnom obale Časť 2 Sterilizačný obal. Požiadavky a skúšobné metódy - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 868-2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 868-2 z augusta 2001 v celom rozsahu
Sparcovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy