STN EN 868-3: 2009 (85 6543), Obaly na zdravotnícke pomôcky sterilizované v konečnom obale Časť 3 Papier používaný na výrobu papierových vreciek (EN 868-4) a na výrobu vreciek a zvitkov (EN 868-5). Požiadavky a skúšobné metódy - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 868-3: 2009