STN EN 868-5: 2009 (85 6543), Obaly na zdravotnícke pomôcky sterilizované v konečnom obale Časť 5 Uzavierateľné vrecká a zvitky z pórovitých materiálov a plastových fólií. Požiadavky a skúšobné metódy - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 868-5: 2009