STN EN 868-8: 2009 (85 6543), Obaly na zdravotnícke pomôcky sterilizované v konečnom obale Časť 8 Kontajnery na opakované použitie pre parné sterilizátory podľa EN 285. Požiadavky a skúšobné metódy - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 868-8: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 868-8 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy