STN EN 868-10: 2009 (85 6543), Obaly na zdravotnícke pomôcky sterilizované v konečnom obale Časť 10 Netkané polyolefínové materiály s vrstvou lepidla. Požiadavky a skúšobné metódy - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 868-10: 2009