STN EN 1335-2: 2009 (91 0852), Kancelársky nábytok. Pracovné stoličky Časť 2 Bezpečnostné požiadavky - Gáborík, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1335-2: 2009