STN EN 581-2: 2009 (91 1601), Vonkajší nábytok. Sedací a stolový nábytok na kempingové a domáce použitie v nebytových budovách Časť 2 Mechanické bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy sedacieho nábytku - Joščák, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 581-2: 2009