STN EN 581-2: 2009 (91 1601), Vonkajší nábytok. Sedací a stolový nábytok na kempingové a domáce použitie v nebytových budovách Časť 2 Mechanické bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy sedacieho nábytku - Joščák, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 581-2: 2009
Táto norma nahrádza STN P ENV 581-2 z mája 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavol Joščák. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy