STN EN 13565-2: 2009 (92 0409), Stabilné hasiace zariadenia. Penové zariadenia Časť 2 Navrhovanie, konštrukcia a údržba - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13565-2: 2009