STN EN 13565-2: 2009 (92 0409), Stabilné hasiace zariadenia. Penové zariadenia Časť 2 Navrhovanie, konštrukcia a údržba - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13565-2: 2009
Spracovateľ: Štefan Sulík. technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Dátum účinnosti opravy normy: jún 2011
Norma je nahradená normou STN EN 13565-2 + AC zo septembra 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy