STN EN 13120: 2009 (74 6259), Vnútorné clony. Požiadavky na bezpečnosť. - Trebula, Tomáš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13120: 2009. Európska norma EN 13120: 2009 má postavenie slovenskej technickej normy