STN EN 13120: 2009 (74 6259), Vnútorné clony. Požiadavky na bezpečnosť. - Trebula, Tomáš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13120: 2009. Európska norma EN 13120: 2009 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13120 z júna 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Tomáš Trebula. Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Keywords: normy