STN EN 60601-1: 2009 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 1 Všeobecné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti - Auxt, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-1: 2006