STN EN 60601-1: 2009 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 1 Všeobecné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti - Auxt, Anton; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-1: 2006
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60601-1 z mája 2007 a STN EN 60601-1 z februára 1995 v celom rozsahu. STN EN 60601-1 z februára 1995 sa môže súbežne s touto normou používať, kým sa nezrušia všetky časti 2, ktoré sa spolu s ňou používajú. Ak sa však časť 1 používa na prístroje, pre ktoré časť 2 neexistuje, STN EN 60601-1 z februára 1995 sa nesmie používať po 12.9.2009
Spracovateľ: Anton Auxt. Technická komisia: TK 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi
Dátum účinnosti opravy normy: august 2010
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty