STN EN ISO 4287/A1: 2009 (01 4450), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Charakter povrchu: Profilová metóda. Termíny, definície a parametre charakteru povrchu. Zmena A1: Výpočítaný parameter výstupku (ISO 4287: 1997/Amd 1: 2009). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN ISO 4287: 1999 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4287: 1998/A1: 2009