STN EN ISO 4287/A1: 2009 (01 4450), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Charakter povrchu: Profilová metóda. Termíny, definície a parametre charakteru povrchu. Zmena A1: Výpočítaný parameter výstupku (ISO 4287: 1997/Amd 1: 2009). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN ISO 4287: 1999 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4287: 1998/A1: 2009
Spracovateľ: Technická komisia: TK 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov
Keywords: normy