STN EN 61558-1/A1: 2009 (35 1330), Bezpečnosť výkonových transformátorov, napájacích zdrojov, tlmiviek a podobných výrobkov Časť 1 Všeobecné požiadavky a skúšky. Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN 61558-1: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN 61558-1: 2005/A1: 2009
Keywords: normy