STN EN 60127-4/A1: 2009 (35 4730), Miniatúrne poistky Časť 4 Univerzálne modulárne poistkové tavné vložky (UMF). Typy na montáž do priechodných otvorov a na povrchovú montáž. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN 60127-4: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN 60127-4: 2005/A1: 2009