STN EN 60127-4/A1: 2009 (35 4730), Miniatúrne poistky Časť 4 Univerzálne modulárne poistkové tavné vložky (UMF). Typy na montáž do priechodných otvorov a na povrchovú montáž. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN 60127-4: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN 60127-4: 2005/A1: 2009
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy