STN EN 50274: 2003 (35 7108), Nízkonapäťové rozvádzače. Ochrana pred úrazom elektrickým prúdom. Ochrana proti neúmyselnému priamemu dotyku s nebezpečnými živými časťami. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Semanová, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50274: 2002. Európska norma EN 50274: 2002 má postavenie slovenskej technickej normy