STN EN 50274: 2003 (35 7108), Nízkonapäťové rozvádzače. Ochrana pred úrazom elektrickým prúdom. Ochrana proti neúmyselnému priamemu dotyku s nebezpečnými živými časťami. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Semanová, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50274: 2002. Európska norma EN 50274: 2002 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš, Mária Semanová. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Dátum účinnosti opravy normy: november 2009
Keywords: normy