STN P ISO/TS 16949: 2009 (01 0311), Systémy manažérstva kvality. Osobitné požiadavky na používanie normy ISO 9001: 2008 v organizáciách na výrobu automobilov a ich náhradných dielcov. - Bílá, Ľudmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 16949: 2009