STN P ISO/TS 16949: 2009 (01 0311), Systémy manažérstva kvality. Osobitné požiadavky na používanie normy ISO 9001: 2008 v organizáciách na výrobu automobilov a ich náhradných dielcov. - Bílá, Ľudmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 22 Kvalita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 16949: 2009
Táto ppredbežná norma je určená na overenie
Táto norma nahrádza STN P ISO/TS 16949 z mája 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľudmila Bílá. Technická komisia: TK 22 Kvalita
Norma je zrušená od 1. 5. 2018
Keywords: normy